• Prikupljanje

  Šta treba da znate, šta da uradite. Korak po korak do prikupljanja

  Više...
 • Naša ponuda

  Dragi budući roditelji! Trenutno se nalazite u neopsivo lepom periodu i pred Vama su važne odluke vezane za budućnost vašeg deteta. Porođaj je šansa koja se nikad neće ponoviti da Vi raspolažete matičnim ćelijama Vašeg deteta. Mogućnost se prikupe I čuvaju matične ćelije, daje Vam priliku da raspolažete u potpunosti kompatibilnim uzorkom za potencijalne upotrebe. Continue Reading

  Više...
 • Barnijeva priča

  Barni je pre tri i po godine prerano rođen, a kasnije napadnut od strane neizlečive bolesti. Međutim , matične ćelije njegovog malog brata mogle su da ga izleče.

  Više...
 • Novosti

  Kriovum novosti i dešavanja

  Više...
 • Najčešća pitanja

  Treba Vam više informacija? Budite slobodni da nas kontaktirate!

  Više...

Kriovum banka matičnih ćelija je ponosna na tim stručnjaka koji rade na izdvajanju matičnih ćelija, njihovom čuvanju I daljoj upotrebi . Zahvaljujući stručnom kadru I poslovanju same banke, možete biti uvereni da će svi uzorci biti pripremljeni  na taj način da će moći da se upotrebe za eventualnu transplantaciju. Zahvaljujući timu na Krio Insitutu koji radi transplantacije matičnih ćelija, naši pacijenti uživaju sigurnost I podršku u slučaju eventualne upotrebe.

Stručni tim:

Zsuzsanna Takács, Managing Director
KriOvum Cell and Tissue Bank

Dr István Balogh
direktor, KRIO Institute Plc.
Dr hemijskih nauka,  potpredsednik Evropske
Asocijacije porodičnih banaka krvi iz pupčane vrpce.

Dr Leonóra Száraz
naučni saradnik

Dóra Szénási
biolog